Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών

Ημερολόγιο
Ημερολόγιο δραστηριοτήτων


Τα νέα μας

 

Creative Systems Engineering

Mέλος EBIΔΙΤΕ

Η Creative Systems Engineering (C.S.E.) Μ.Ε.Π.Ε., είναι μια μικρομεσαία εταιρεία η οποία ιδρύθηκε με ίδια κεφάλαια στην Αθήνα το 2009. Eίναι μια μοντέρνα, δυναμική εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων η οποία στοχεύει σε λύσεις και προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής (state-of-the-art), υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικού κόστους και γρήγορης υλοποίησης για εμπορική προώθηση (fast time-to-market).

Οι δυνατότητες της εταιρείας βασίζονται στο υψηλής εξειδίκευσης επιστημονικό της προσωπικό, με πάνω από 20 χρόνια εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση έργων, στην σχεδίαση, ανάπτυξη και πιστοποίηση ηλεκτρονικών συστημάτων και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σχεδίασης και ανάπτυξης με τη χρήση σχεδιαστικών πακέτων (CAE/CAD) σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και υψηλών προδιαγραφών εργαστηριακού εξοπλισμού (T&M).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη διεθνή και εγχώρια αγορά σε απαιτητικές εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με Τηλεπικοινωνίες, Διαστημικές εφαρμογές, Αμυντικά Συστήματα, Συστήματα Ελέγχου και Αυτοματοποιημένα Συστήματα Δοκιμών. H CSE επενδύει συνεχώς σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) μέσω συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (FP-7, H2020) και ΕΣΠΑ. Ως νεοεισερχόμενη στην Διαστημική Βιομηχανία, η εταιρεία στοχεύει στην συμμετοχή της σε προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την ESA .

Η C.S.E. είναι μέλος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), της ΕΒΙΔΙΤΕ (Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών) και είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2008 (TUV Hellas).

Διεύθυνση

  • Αγίου Μελετίου 45
  • 11257
  • Αθήνα

Επικοινωνία


[ Μέλη ]

 

 

Design by